Jessica's hörna

Trädgård Djur Inspiration

Nu flyttar jag så sakta in

Publicerad 2012-08-28 12:01:14 i Inspiration,

Det mesta av rabatten står i full blom, alternativt hänger som en törstig kamelfarare. Var är regnet?? Denna fråga ställde jag mig i veckan som gick.
Oh, shit va jag fick äta upp detta! Mina stackars "Magnus" (solhatt) bröt nästan benen i ösregnet. Varför kan det aldrig vara någon måtta på saker och ting. 25 grader på dagen och ett konstant lätt sommarregn på natten.
Det hade varit grejor det!
Fortfarande inte finurlat ut hur man får en bild att fastna i det här programmet, men dock anmält mig till en kurs i webdesign, så strax ska ni få se...
 
Nu är jag halvvägs inflyttad i storarummet och putsar på min moodboard, som förhoppningsvis skall bli verklighet i mitt alldeles nya växthus Odla 8,2 m2 som dyker upp till våren.
Under tiden skall det bli några helt underbara nya tapeter från Midbecs kollektion.. föreställande träbrädor (som mina ömma syster väljer att kalla det)

Idag vill jag inte bo någon annanstans!

Publicerad 2012-08-14 15:16:22 i Inspiration,

Barn på gymnastik med ett gäng uttråkade föräldrar på läktaren. Nej tack, jag drar till skogs!
Tanken var att jag skulle jaga "gulingar" under björkarna i området, men det första jag mötte var en sten som var utformad efter min bakdel och riktigt kallade på mig!
Så fick det bli.. herregud vad jag önskar att jag kunnat meditera, vilken plats!
Nix, idag vill jag inte bo någon annanstans.
 

Om

Min profilbild

Jessica Jönsson

Stressad "morsa" med dålig koll på veckans matsedel, fotbollsträningar, & allt annat man förväntas komma ihåg. Älskar djur, natur och att få ha hela näsan i nyvänd jord med planteringsspaden i handen. Gör tappra försök att ta oemotståndliga fotografier. Inspiration får jag när jag snokar runt i naturen och i andras trädgårdar. Många idéer far runt i knoppen, tackochlov är min man oftast med på mina påhitt. Detta resulterar i ständiga besök på tippen, och lika många på brädgården, alternativt skroten. Numera försöker jag fixa det mesta själv genom att gå på träslöjdskurs en gång i veckan där jag får gå lös med hyvlar, sågar, svarvar och en massa andra "skitbra" maskiner som behövs. Favoritverktyget är mina händer. Gärna lortiga av allt ogräsrensande.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela